logoEquiness & Keys

+32 478 39 81 56

info@equiness&keys.be

Welkom bij Equiness & Keys.

De webshop staat nu ter uwer beschikking, waar u een bestelling kunt plaatsen en vervolgens kunt kiezen of het per verzending naar u wordt gestuurd of u het komt afhalen (op afspraak) op adres hier onderaan vermeld.

Paarden zijn ons leven. Het is onze passie en die willen wij met onze klanten delen. “Equiness” staat voor “Happiness” en als je paard zich goed voelt (en de ruiter ook ) wij ook.

Equiness & Keys beperkt zich niet alleen tot het verkopen van paardenmateriaal, maar ook tot de wereld van de veiligheid en de beveiliging. Mechanische en manuele toegangsystemen vormen een belangrijke factor in het leven. Indien u een nieuw slotsysteem wilt voor in uw deur in huis of ander gebouw neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte en eventuele plaatsing.

Eind vorig jaar zijn wij met Equiness & Keys gestart.

Shop

Wat bieden wij

Bij Equiness & Keys bieden wij alles aan voor uw paarden, zoals halsters, zadeldoeken, etc. Maar ook voor cilinder sloten kan u bij ons terecht. Neem een kijkje in onze webshop of neem contact op.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in Euro, steeds inclusief BTW. Indien leveringen, reservatie of administratieve kosten worden aangerekend wordt dit apart vermeld. De verzendkosten in België zijn 7 euro per pakket tot 30 kg.

Aanbod

Equiness & Keys biedt de mogelijkheid aan haar klanten om de producten uit de winkel online aan te bieden. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijden worden ingetrokken of aangepast worden door Equiness & Keys.

Ontmoet ons team

owner

Caroline is de eigenaar van Equiness & Keys en is zelf al jaren met paarden bezig.

Colruyt Caroline

Zaakvoerder